Sunday, June 26, 2011

Islams bidrag till världen denna vecka.

Muslimska massmordsbombare i Afghanistan sprängde BB med nyfödda barn i småbitar, 38 människor mördade. dn dn

Muslimsk diktator beordrar kriminella att våldta regimkritiker i fängelse. dn

Muslimer lurar en 8-årig flicka i Afghanistan att bära en bomb i en väska, därefter spränger de flickan i småbitar för att begå massmord. dn exp svd

Muslimsk diktator i Sudan beordrar raslig och etnisk utrotning. svd exp

Muslimer i Pakistan begår massmord på poliser med bomber och automatvapen, 10 mördade. exp

I Sverige får en skadad och vilsen säl poliseskort. skanskan

Knarkpengar och oljemiljoner gör att muslimer kan producera massmordsbombare i industriell skala. Canute Ocean..

Vilken slutsats ska man dra av de nyheterna? Att islam är "en fredlig" religion? Att vi borde ta hit så många muslimer som möjligt? Muslimer säger att de ska betrakta väst som en krigszon. Vår regering vill ha hit så många muslimer som möjligt, ett mycket farligt beslut för Sverige.


Wednesday, June 22, 2011

Myndigheterna får makalöst dåligt betyg, politikerna tycker det är jättebra.

Statskontoret har med hjälp av SOM-institutet undersökt hur folk betygsätter våra myndigheter.

Resultatet är skämmande. Polisen får bäst omdöme, men bara 64 % anser att verksamheten fungerar bra. Bara 56 % är positiva till hur Skatteverket sköter sig. Sedan sjunker siffrorna dramatiskt för andra myndigheter. Bara 21 % respektive 13 % anser att Försäkringskassan respektive Arbetsförmedlingen gör ett bra jobb.

Kommunal verksamhet som räddningstjänst och sjukvård får ett bättre betyg, men är ändå skandalöst dåligt, bara 60 % anser att de gör ett bra jobb. Grundskolan värderas bra av 45 % medan äldreomsorgen värderas bra av 35 % av de tillfrågade.

Dessa siffror borde göra att cheferna för de olika verksamheterna borde avgå i skam, och de ansvariga politikerna borde väljas bort snarast möjligt. Men så går det inte till i Sverige.

I Sverige tillåts politikerna själva vars arbete värderats summera omdömet. Inte nog med det, men politikerna tillåts ljuga utan minsta kritik fram media.

Stefan Attefall, (KD) Civilminister och Yvonne Gustafsson, Generaldirektor pa Statskontoret skriver ett inlägg i DN och menar att "Svenskar har högt förtroende för olika samhälls institutioner,"

Siffrorna visar motsatsen och trenden pekar nedåt.

Politiker och myndigheterna verkar inte visa minsta intresse att försöka förbättra det makalöst dåliga betyg de får av allmänheten. Attefall och Gustafsson menar bara att "det behövs en uppföljning som ser helheten som gör det möjligt att jämföra kvalitet och effektivitet."

Skitprat med andra ord.

Verksamheten behöver förbättras men inget ansvar krävs av "granskande media". Nej, DN ger tvärtom spaltutrymme åt de politiker som de egentligen borde granska kritiskt.

Politikerna tillåts använda media som sina personliga propagandaorgan. När det inte finns minsta anledning att glädjas över allmänhetens betyg så tycker politikerna själva att de får "högt förtroende."

Är det bara ett halvdussin bloggare som reagerar över hur politikerna tillåts ta över media, debatt, och opinionsbildning i Sverige? Vad tycker väljarna om att politikerna alltid slipper besvärande frågor och istället ges spaltutrymme där deras pressreleaser publiceras ordagrant?

Media måste numera betraktas som en myndighet, så vem vågar publicera en undersökning om hur media värderas av allmänheten?

Och vilket betyg får de andra myndigheterna som inte ens nämndes i DN? dn svd svd svd ab

Övriga pinsamheter.
KD vill diskriminera svenskar och ge mikrolån endast till flyktingar. FT

Funktionshindrade får ingen kommunal hjälp. svd

Flyktingar i svenska skolor ska slippa betyg och krav. FT

Vilket betyg ger du de viktigaste myndigheterna.
Mycket bra jobb.
Bra.
Acceptabelt.
Daligt.
Mycket daligt.
Absolut hemskt jobb.
De ar allmanfarliga.
pollcode.com free polls
Se pollen online, här: http://poll.pollcode.com/G5d

Ska media betraktas som en myndighet eftersom de aldrig granskar politiker men hjalper dem med propaganda?
Ja, media far statligt bidrag och granskar bara politikernas kritiker. Det ar en samhallsfara.
Nej, media far visserligen betalt av politikerna, men de granskar alla.
Jag vet inte.
Jag struntar i att vi inte har yttrandefrihet och oberoende media, struntar i er poll.
pollcode.com free polls

Se pollen online här: http://poll.pollcode.com/3Wp2

Saturday, June 11, 2011

Obamas desperata vänstermedia hoppas hitta matnyttigt i Palins korrespondens.


Det styrande partiet Demokraterna, Obama och deras media försöker desperat hitta något att klaga på i Sarah Palins privata email. 24000 sidor av hennes and andras email offentliggörs av delstaten Alaska där hon tjänstgjorde som den mest framgångsrika guvernören på länge.

Medias hysteriska försök att hitta angreppspunkter är löjeväckande och visar hur desperata de är.

Obama har startat sin valkampanj, men Sarah Palin är inte ens en kandidat ännu.

Inga av de republikaner som sagt att de ställer upp i valet har granskats på samma sätt av Obamas kampanj eller av Obama-meida.

När det avslöjades att Representen Weiner (D) sänt ut porrfoton på sig själv till kvinnliga väljare som kontaktat senaten så tystade det ned. Inga av de hundratals sexmeddelanden som han skrev visades av media. Media visar ett totalt ointresse för porrskandalen eftersom det handlar om en av deras egna Demokrater, de individer som rapporterade nyheten anklagas istället av media för olika hyckleri, lögner mm. Kritiken upphörde när Weiner själv erkände allt och media som redan undersökt och smutskastat alla som repporterade om Weiner fick skämmas.

Nu ska media undersöka Sarah Palins email i minsta detalj, man har till och med uppmanat läsare och TV tittare att rapportera "intressanta" saker i hennes korrespondens. DN har lyckats gräva upp en av de värsta knasbloggarna och citerar Andree McLeod, en helt okänd Palin hatare. Det han och DN vill säga är ointressant eftersom det är ensidigt hat som inte har något med fakta att göra.

DN lyckades klanta till sig ordentligt när de totalt missuppfattat Obamas planerade donation av 2 miljarder skattedollar till den antiamerikanska militärjuntan i Egypten och DN passar på att att hävda att Palin har fel när DN själva inte vet vad det handlar om. Egyptier säger nu att de inte ens vill ha gåvan från USA. dn

Under tiden som Obama bedriver sin kampanj och struntar i att allt faller samman kring honom, så har Kina gjort sig av med amerikanska skuldbrev och påpekat att USA redan har problem att betala sina skulder. USAs kreditvärdighet har redan fått akuta varningssignaler men inget kan stoppa Obama från att systematiskt smutskasta alla tänkbara motståndare eftersom han bara han valet i tankarna, något som ingen annan ens börjat fundera över. dn dn exp ab


Monday, June 6, 2011

Aftonbladet firar islams maktövertagande på nationaldagen.

Idag på Nationaldagen firar Aftonbladet ett tänkt framtida Sverige då islam har tagit makten.

Aftonbladet illustrerar det framtida Sverige med ett fotomontage med en minaret från en moske med svenska flaggan.

Den svenska vänstern med sossarnas Aftonblad i spetsen hymlar inte längre om hur de vill se ett framtida Sverige. De vill ha ett utländskt Sverige med islam som ledade statsreligion.

Aftonbladet skriver högtidligt i moskeartikeln idag "vi firar mångfald" under bilden med minareten. Allt annat är enfald anser LO ägda socialdemokratiska Aftonbladet. Mångfald är ett kodord som betyder invandrarmajoritet.

Aftonbladet utesluter systematiskt invandrare från anställning på redaktion och dess journalister och ägare som bor enbart i helvita områden, de har stora problem med trovärdigheten.

Idylliska Skansen firar Nationaldagen bla med bilder på två olika familjer på hemsidan, bägge afrikaner.

En person skapade en facebooksida där han vill "avskaffa nationaldagen". Profilbilden han använder är afrikanen som sexmördade Elin Krantz och lämnade hennes förvridna skändade kropp intryck i en klippskreva i Göteborg. Extremvänstern vill ha bort kungahuset, nationaldagen och svenskarna, men det är inte nog, de vill att vi skändas. Vi borde påminnas om vad grundaren av Afa och Expo sade. Tobias Hubinette, grundaren sade att "låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande". Numera är den typen av personer och grupper sponsrade av staten och stora media som Expressen och Aftonbladet.

Hur kommer det sig att så gott som alla kring media och politikerna gör samma sak, de isolerar sig så de aldrig kommer i kontakt med vardagssverige som allt mer närmar sig ett kaotiskt brinnande våldssamhälle, samtidigt så hyllar de öppet massinvandringen och ett muslimskt maktövertagande?

De lever sina liv i en "renrasig" omgivning på jobbet och privat men de hyllar ett Sverige med brinnande ghetton överallt.

Allvaret i Aftonbladets fotomontage visar hur extrema och verklighetsfrånvända journalisterna är och det borde väcka folk till att inse vilket makalöst dravel som media påtvingas oss. Sluta betala för tidningarna, sluta annonsera där så de kollapsar. Läs enbart alternativ media, de är mycket mer läsvärd, de förmedlar sanningen så vi inser hur allvarligt hotet mot Sverige är.

Läs Politiskt Inkorrekt och dess länkade bloggar varje dag, sluta läsa Aftonbladet, Expressen, DN och SVD.

Sunday, June 5, 2011

På Nationaldagen hyllas andra kulturer.

I det offentliga firande av den svenska nationaldagen så blir det svårt att hitta hyllningar till det svenska. Det offentliga Sverige hyllar hellre andra kulturer och andra nationaliteter. Det svenska kommer i andra hand och som en eftertanke. Det svenska måste filtreras bort mer för varje år som går answr vara politker och deras anställda tjänstemän.

Om vi ska fira andra nationaliteter så kan de göra det i andra länder, men varför måste etablissemanget fördärva det lilla svenska som finns kvar i Sverige.

På nationaldagen borde vi komma ihåg hur vara ledande politiker behandlar Sverige. Sossarnas partiledare Mona Sahlin har sagt i stort sett att allt svenskt är patetiskt och u-landskulturerna har något bra och värdefullt att fira. Moderaterna chefstolle Reinfeldt undrar alltid "vad är svenskt?" Han vet inte vad svensk kultur är. Han vet inte vad en svensk är och han vill ha bort svenskheten.

Därför dominerar numera andra kulturer vår nationaldag i offentliga sammanhang.

Sverige har förändras så mycket att en svensk som sovit i tio år och plötsligt vaknar upp idag inte känner igen sig. Sveriges förändring till en afrikansk/arabisk nation har intensifierats sedan Alliansen kom till makten. Nu går det utför allt snabbare med en ännu mer omfattande offentlig propaganda för en kulturförändring än tidigare.

Protester mot kulturskiftet stoppas mer aggressivt numera i media och i det offentliga. Protester riskerar bli nedslagna med våld eller drabbade av förföljelsekampanjer i media.

Reinfeldt gav klartecken för politisk våld när han sade att de som blir utsatta för politiskt våld får skylla sig själva.

Media är numera nästan till 100 % politiskt inriktade på att stoppa kritik mot kulturskiftet. Det verkar vara medias huvudinriktning idag. Mellan raderna kan vi via media och bloggare utläsa vad kulturskiftet och de nya kulturerna gett oss hittills, kraftigt ökande våld och brottslighet, upplopp, motsättningar, oroligheter och strider i förorterna, misär och en växande nationell kris.

Man vet inte riktiga vad man ska fira. Ska man fira ett Sverige som snart nästan helt blivit icke-svenskt? Eller ska man fira nutida historiska framgångar som vi sällan ser. Som tex de tidigare svenska företagen vi kunde vara stolta över som gett oss vår välfärd och nästan helt försvunnit och blivit utlandsägda.

Det finns få saker att fira.

De som paraderas på offentliga podier är nästan uteslutande de som som vill kapa vår nationaldag och predika kulturskiftets välsignelser. Nationaldagen är numera ett politiskt verktyg som utnyttjas för att propagera för Sveriges avskaffande.

Hur ska man fira det?

Övrigt:
Var fjärde ung vill ha diktatur. dn

V-politiker vill skjuta politiska motståndare. PI

M-politiker/nämndeman pistolhotande chef. PI ab

Politikerna vill dumpa lönerna så invandrare och svenskar blir med likställda. PI

Kyrokavslutning stoppades av rektor, föräldarna arrangerar egen avslutning, utan rektorn. PI